^elejére

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
foto5
Név *
Üzenet szövege *
Ellenőrző kód: *
   
 

Zolee

Szerintem pletyka, hogy nem lesz ballagás. Miért ne lenne? Mint ahogy az is pletyka, hogy főállású lett a polgármester és fél milliós a fizetése. Társasalmi megbízatásúként vállalta, biztos, hogy tartja magát ehez. Régebben sokkal több hír jelet meg ezen az oldalon. Az is hír, hogy elballagott öt óvodás, de azért biztosan vannk más hírek is. Valahogy nagyon leállt ez az oldal. Ha nincs ideje a szerkesztőnek csinálni, akkor át kell adni valaki másnak, aki feltezi az aktuális híreket. Szevsztok.

2013. június 04. kedd

Ramaszné Ibolya

Kedves Kardoskútiak!

Erósítse meg, vagy inkább reményeim szerint cáfolja meg valaki azt a rossz hírt, hogy ezentúl Kardoskúton nem lesz általános iskolai ballagás.

köszönöm.

2013. június 02. vasárnap

MrVeraszto

Nem tudom, megjelent -e a Könyvek között színi előadás c. cikkre küldött alábbi reakcióm. Ha igen, elnézést kérek, csak nem nagyon értek a számítógép ördögéhez. A következőt üzentem a színjátszóknak, és az egész falunak: Nagyon örülök, és gratulálok, hogy a Kardoskúton a 1950-es évek végéig szépen élő,a művelődést,  az emberi érzékenységet,  intelligenciát, kapcsolat teremtő képességet kiválóan fejlesztő színjátszó hagyomány újraéled. Szép lenne, ha lenne néptánc, népzene, vagy komoly zene tanulás iránt is  támadna érdeklődés. Emlékszem, amikor szüleim és testvéreim részesei voltak azoknak az előadásoknak, amelyekkel nagy sikerrel járták a környező falvakat,  Szigligeti Ede: Liliomfi, Moliere: Dandin György, avagy Képzelt beteg,  Illyés Gyula: Tűvétevők c. darabjaival.  Szőlősy Béla bácsi, Gombkötő Misa bácsi, Gombkötő Laj25 bácsi Dán Józsi bácsi, Gabnai Tóni bácsi kardoskúti (!)  zenekara  kísérte az előadások dalbetéteit. Előadások után hazafelé is végig nótáztak a stráfkocsin. A zenészek közül ketten a meglovagolták a muraközi lovakat, és muzsikáltak, a szereplők meg énekelték a nótákat. A Tótkomlósról Orosházára menő vonat megállt, és vidáman üdvözölték a jókedvű színjátszókört. Lelkes mozgalmuknak döntő szerepe volt abban, hogy érettségi után, az  egyetemmel párhuzamosan a Színművészeti Főiskolára is jelentkezni mertem, és oda is felvettek, és színészetet tanulhattam. Pedig 1583 jelentkező közül csak tizenöten jutottunk be! A kardoskúti színjátszómozgalom hatása nélkül meg se mertem volna próbálni. Szóval, szívből gratulálok nektek, hogy ilyen szépen tevékenykedtek! Verasztó Laj25

2013. február 18. hétfő

mnoemi

Szeretnél véleménykutatásos kérdőívek kitöltésével Ticket étkezési utalványhoz jutni?
Ha igen, nem kell mást tenned, mint a neten az Ipsosnak átlag havonta 3-4 kérdőívet kitölteni, amiért pontokat kapsz, és be lehet váltani étkezési utalványra.
Szerintem mindenkinek jól jön egy kis ilyenfajta segítség is.........Próbáld ki, nem vesztesz vele semmit.

Ha érdekel küldd el email címed+ neved a nojszeger@gmail.com
címre és küldök számodra meghívót!

Egy nap 5db meghívót tudok kiküldeni, ezért beérkezési sorrendben küldöm a meghívókat!

Jó kérdőívezést kívánok nektek, és köszönöm előre is a jelentkezéseteket.

2013. február 08. péntek

Barna család

Szeretném kérdezni,hogy az ALFÖLD VÍZ meddig dolgozik még a faluban? A munkálatok kezdete rajta van a felhíváson,de az előreláthatólag befejezést is jó lenne tudni. /Háziasszony vagyok,főzök,mosogatok,kezet mosok közben,nem gondoskodok mindég előre  a szükséges vízmennyiségről:)és csak bosszankodok a csap kinyitása után.

Tisztelettel:Barnáné Magdi

2013. február 08. péntek

 

Powered by Phoca Guestbook

Copyright 2023  Kardoskút