^elejére

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
foto5
Név *
Üzenet szövege *
Ellenőrző kód: *
   
 

Laci

A Gömbkőrisek ültetésén részt vettünk Debrecenből a kis családommalSolt Szabi vendégeként. Szerenélek megkérni benneteket arra ha van fényképetek Balu kisfiam "munkájáról" Kérem küldje el nekem az : istoklaszlo@gmail.com címre. Előre is Köszönöm.

Laci

2015. máj. 11. hétfő

100xszep

Keressük a mai reggel elkóborolt Brúnó öreg kutyust.Kardoskút ,Mikszáth utcából ment el a reggeliórákban. Valaki esetleg látta, befogadta? A gazdája jutalmat ígért a megtalálónak.Nagy Istvánéknak , Veress Gyuriéknak is lehet szólni. Reméljük megtaláljuk. Egy kedves barátunk kutyusa " vendégeskedett" itt, mert ők pár napig nem tudtak rá otthon vigyázni. Lehet fél is a kutyus, nem ismeri az itteni környezetét. Köszönjük mi is ha segítetek megtalálni !

2015. április 28. kedd

Sinkó Éva

Kedves Kardoskúti Polgárok!

Tisztelettel szeretnék érdeklődni, a falu közbiztonsága felől. Örököltem a nagymamám hagyatékából némi földet és tetszik a vidéki élet. Szeretnék ott letelepedni. Egyedül élő anya vagyok egy kisfiúval. Számomra nagyon fontos a biztonság. Tisztelettel kérdezném, hogy mennyire békés, nyugodt környezet, nincsenek-e betörések, rablások... Én Érden lakom, és itt meglehetősen sok az efféle zavaró tényező a békés életre. Szeretnék egy kedves barátságos légkörben élni.Kardoskút ilyen település? Smile

Válaszukat előre is köszönöm. Sinkó Éva

 

 

2015. február 01. vasárnap

Barna László

Próbálok írni,mert régebben nem  sikerült

2014. november 21. péntek

Varga Pál

Most már magyar.

2014. november 01. szombat

 

Powered by Phoca Guestbook

Copyright 2023  Kardoskút