^elejére

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
foto5

Hisz ők mind egyet akartak...

Betűméret növelése

2013 marcius idusa-0087
További fotókért kattintson a fenti képre. (Fotók: Török Attila)
 

Lengyel György polgármester köszöntőjét követően rendhagyó ünnepi műsor tette emlékezetessé az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 165. évfordulóján a községi ünnepséget. A képviselő-testület január végi ülésén felkérte a FŐNIX - Kardoskúti Amatőr Színjátszó Társulatot, hogy műsorával színesítse a települési megemlékezést. A színjátszók alig egy hónap alatt tanulták be a néptánccal, énekkel és irodalmi részekkel átszőtt történelmi előadásukat, amelyet a művelődési házban adtak elő a hősök tiszteletére.

A társulat az előkészületekben nyújtott segítségért köszönetet mond: Maginyecz Ildikónak a tánckoreográfia betanításáért, Kalapáti Annának az öltözékek megvarrásáért, Lénárt Ferencnének a díszlet megvarrásáért, Dunai Attilának a harang elkészítéséért és Németh Nándornak a háttér dekorációjáért.

Lengyel György polgármester ünnepi köszöntője:Az ünnepi műsor:

Hozzászólások   

 
0 #1 Ramaszné Tóth Ibolya 2013-03-17 19:29
Sajnálom, hogy elutazásom miatt nem tudtam itt is jelen lenni ezen a színvonalas, méltó megemlékezésen. Legyetek büszkék valamennyien, hogy ilyen rövid idő alatt ilyen nagyot alkottatok. Köszönettel tartozunk minden szereplőnek és közreműködőnek!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

FacebookTwitter

Copyright 2020  Kardoskút