^elejére

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
foto5

Könyvek között színi előadás

Betűméret növelése

P2090029
További fotókért kérem kattintson a fenti képre. (Fotók: Papp Eszter és Buzai Csaba)

Justh Zsigmond születésének 150. évfordulója alkalmából Orosházára kapott meghívást a FŐNIX társulat. Az orosházi Justh Zsigmond Városi Könyvtár rendezvényekkel készült névadójára emlékezve. Az ünnepségsorozat részeként a kardoskúti fiatalokból álló csoportot hívta meg a könyvtár igazgatója, Buzai Csaba. Társulatunk örömmel tett eleget a felkérésnek, ám egyúttal fejtörést is okozott a színpad nélküli helyszínhez való igazodás. A lehetőségeket figyelembe véve így a kisebb jeleneteinket mutattuk be az orosházi közönségnek. Az előadás után újabb tapasztalatokkal gyarapodtunk - hiszen minden közeg más és más -, mivel a könyvtár érdekes atmoszférát teremtett lelkes közönségével játékunkhoz. A könyvtár olvasóterme megtelt, s örömmel olvastuk vendégkönyvünk bejegyzéseit, amelyekből néhányat idézünk.

"Színvonalas, egyszerű, jól érthető és szórakoztató percek voltak. A humor az élet sava-borsa, köszönöm, hogy nem volt sótlan. "

"Nagyon tetszett, hogy az élet komolyabb témáit, helyzeteit is vidámsággal töltöttétek meg és remélem, hogy lesz még rá alkalmam, hogy a nagyobb jeleneteket is megtekinthessem. Tetszett az a könnyedség, amivel előadtátok a darabokat."

"Csodálatosak voltak a fellépők. Nagy öröm számunkra, hogy ilyen közös élményben volt részünk."

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

FacebookTwitter

Copyright 2020  Kardoskút