^elejére

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
foto5

SZÜ.NE.T volt Kardoskúton

Betűméret növelése

Az óvodában zajló családi program adta az ötletet, hogy hasonló eseményt az iskolánk közösségében is meg lehetne szervezni.  Az őszre tervezett SZÜ.NE.T. (Szülők, Nebulók, Tanárok) rendezvényünket az előre jelzett rossz időre hivatkozva, tavaszra halasztottuk.  Bár az időjárás megakadályozta, hogy a frissen zöldellő tágas iskolaudvar legyen a rendezvény helyszíne, így is - a zsúfoltság ellenére is - jól érezte magát kicsi és nagy.

Ilyen nagyszabású rendezvény csak támogatással és példás összefogással valósulhat meg. Szerencsénkre nagylelkű támogatókra és feladatot vállaló szülőkre találtak a szervezők.

Köszönjük Kardoskút Község Önkormányzatának anyagi támogatását, illetve a Kardoskúti Agrár Zrt. nagylelkű adományából származó egész sertést.  A Kistérségi Agrárfejlesztési Alapítvány támogatását. Köszönet a zsák burgonyáért a Fazekas családnak, a sertés feldolgozásáért és a  flekken sütésért a Csizmadia családnak és segítőiknek. Köszönet a tortakészítőknek, a tombolatárgyakat felajánlóknak, a konyhán segítőknek.

További támogatóink: Fehér-tó Étterem, Imco Bt. Gyopárosfürdő, BODZA-DUÓ Kft.

Külön köszönet az akadályverseny megszervezésében és lebonyolításában közreműködő orosházi és helyi munkatársaknak.


Bővebben a rendezvényről a hamarosan megjelenő Kardoskúti Hírmondó hasábjain olvashat az érdeklődő.

Közel félórás videó a nap eseményeiről. (Videó: Verasztó József)

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

FacebookTwitter

Copyright 2021  Kardoskút