^elejére

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
foto5

Jubileumi tökfaragás

Betűméret növelése
tokos_2010-18

Öt éve faragjuk ki közösen ilyentájt, október végén a halloweeni töklámpásainkat a művelődési házban. Az idén is szépszámmal készültek a szorgos kezek nyomán ötletes és érdekes töklámpások. A már megszokott kategóriákban hirdettünk díjazottakat. Ez nem is volt olyan egyszerű feladat, hiszen majdnem mindegyik alkotás a maga nemében egyedi és díjazásra érdemes munka.

Az eredményhirdetéskor természetesen köszöntöttük a legifjabb faragónkat a négy éves Gál Dávidot és a legidősebb résztvevőnket, Kalapáti Anna nénit is. Az idén a legkisebb tök készítője: Szenteczki Lili, a legnagyobbé: Őzse Richárd, a legvidámabbé Lantosné Diána, a legrémisztőbbé Gál Richárd lett. A különdíjat Lunczner Gyuszi kapta, aki az est folyamán -látványos gyorsasággal- 8 tököt is megfaragott.

 

 

A Tökös buli végén a közel harminc résztvevővel a művelődési ház elé mentünk, ahol kiállítottuk a lámpásainkat, amiket az éppen „arrajárók” meg is csodálhattak.Eredményhirdetés:

Hozzászólások   

 
0 #2 Vargáné Neller Borbála 2010-10-30 22:06
Köszönjük Lonci! :-)
Idézet
 
 
0 #1 Verasztóné Hegedűs Ilona 2010-10-30 03:57
Megnéztem a képeket és a videó felvételeket. Jó volt látni ezt a "múhelymunkát", ahogy a gyerekek megismerik az anyagot és az eszközöket (kés, kanál). A legjobb talán az, hogy felfedezik a közös játék örömét - a felnőtekkel együtt - . További sok sikeres foglalkozást!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

FacebookTwitter

Copyright 2020  Kardoskút