^elejére

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
foto5

Adatvédelem

Betűméret növelése
Kardoskút Község Önkormányzata tájékoztatja Önt, hogy honlapjának böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

Kardoskút Község Önkormányzata weboldala illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag Kardoskút Község Önkormányzata jogosult.

Kardoskút Község Önkormányzata előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a honlap tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. Kardoskút Község Önkormányzata azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

Kardoskút Község Önkormányzata honlapjának tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon Kardoskút Község  Önkormányzata akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - Kardoskút Község Önkormányzata semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok tekintetében.

Kardoskút Község Önkormányzata fenntartja a jogot, hogy honlapját bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségét korlátozza vagy megszüntesse. Kardoskút Község Önkormányzata nem garantálja, hogy a honlaphoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget Kardoskút Község Önkormányzata kifejezetten kizárja.

Kardoskút Község Önkormányzata nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez Kardoskút Község Önkormányzata honlapjához kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.
FacebookTwitter

Copyright 2023  Kardoskút