^elejére

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
foto5

Ötből háromszor

Betűméret növelése

További fotókért kérem kattintson a fenti képre. (Fotók: VP)

Kerek évfordulót jegyezve indítottuk el az idei Lenti József Emléktornát. Az ötödik emléktorna hat csapat részvételével zajlott le szombaton, az általános iskola pályáján.
 
Az időjárás majdnem meghiúsította a sportrendezvény, de szerencsére a kezdésre elállt az eső, így nem okozott különösebb fennakadást az ősziesre fordult idő. A sportszerű játékot Moszheim János bíró vezette. A rendezvényen megtisztelte jelenlétével a játékosokat az emléktorna névadójának özvegye, Lenti Józsefné és családja illetve a régi sporttárs, Szűcs Ferenc testnevelő tanár, a Berta József Alapítvány képviseletében. Ezúton is köszönetet mondunk az előzetes szervezőmunkájáért Szénási Józsefnek, aki néhai barátja iránti tiszteletből minden évben segítségünkre van a futballjátékok szervezése során. A csapatok mellett a kiemelkedő játékosokat is jutalomban részesítettük. A Liget SC. az idén is feladta a leckét a többi csapatnak, hiszen újból hazavihették a vándorkupát, az emléktorna történetében immáron harmadszorra.
 
Az V. Lenti József Emléktorna végeredménye:
 
1., Liget SC.
2., Barátság OrosNetWork csapata
3., Kardoskút FC.
4., AKG Zrt. csapata
5., Kardoskút
6., Oilers SC.
 
Gólkirály: Miszlai László (Liget SC.)
Legjobb mezőnyjátékos: Kecskeméti Sándor (Barátság-OrosNetWork)
Legjobb kapus: Buzai Attila (Kardoskút FC.)
 

Hozzászólások   

 
+1 #1 Guest 2014-10-07 13:58
Örülök, hogy egykori tanáromról, a férjem Jakab Ferenc edzőjéről /régen volt, talán igaz sem volt, a kis falum a megyei II. osztályban szerepelt/ méltóan emlékeznek meg a kis falumban.

Jakab Ferencné
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

FacebookTwitter

Copyright 2023  Kardoskút